מספרים שבכל זיכרון ילדות של כל אחד מאיתנו יש מטבח גדול, סיר בישול, תנור אפיה ואימא כי אין תחליף לאווירה משפחתית שהופכת חומרי גלם למנות הכי טעימות.
כאשר הקמנו את מלון ה"גארדן הוטל" שמנו לעצמנו כמטרה לבנות מטבח שהמנות היוצאות ממנו יהפכו כל חומר גלם לסיפור שיאחד סביבו משפחות שמגיעות להתארח במלון. גייסנו לצוות שף שמביא עימו ניסיון רב שנים בעולם הקולינארי עם תוצאות מעוררות השתהאות ותיאבון וסביבו בנינו צוות של טבחים מנוסים אשר עובדים כולם בהרמוניה מושלמת כדי להביא לכם את המנות הטעימות ביותר.
מיקומו של המלון, בליבה של העיר חיפה, מאפשר לנו גישה יומיומית לחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר שניתן למצאו בישראל, מה שהופך את הארוחות במלון לחוויה קולינארית שקשה למצוא דומה לה.